‘Barbie The Album’, la BSO del live action de la famosa nina de Mattel

Ja se sap la data de l’estrena de la pel·lícula ‘Barbie’, el live action de la famosa nina de Mattel. Serà el pròxim, 21 de juliol, en tots els cinemes. Està dirigida per Greta Gerwig amb un guió de Noah Baumbach. L’actriu australiana Margot Robbie serà la protagonista del film. I qui interpretarà a Ken? L’actor britànic Ryan Gosling. La trama és molt senzilla. Simplifica la història d’una noia que viu a Barbieland i és expulsada a la vida real per ser imperfecta.

La BSO és obra del músic i productor Mark Ronson. Al De Matí Manyana fem un repàs dels quatre primers soundtracks del llargmetratge, que s’han donat a conèixer. Hi participaran Karol G amb ‘WATATI’ i Dua Lipa amb ‘Dance to the night’. El famós hit d’Aqua dels anys 90 ‘Barbie World’ no hi apareixerà en la versió original. Per contra, la mítica cançó serà versionada per les raperes Nicki Minaj i Ice Space. A més, de la participació de PinkPantheress amb ‘Angel’.

De moment, no s’ha desvetllat cap tema més. Pel que hem pogut saber, ‘Barbie’ comptarà amb la participació de Tame Impala. La resta de tracks seran interpretats pels mateixos actors i actrius. Una estrena cinèfila molt esperada per aquest estiu.

Anunci

Més d'aquest programa

Música