Móra d’Ebre ha estrenat la X Ruta Tapa Porca, una ruta culinària que ofereix diferents tapes amb la carn de porc com a ingredient principal. En el marc de la festa de Sant Antoni, la Tapa Porca pretén revalorar la qualitat culinària dels...
Us volem explicar un concepte d’alta cuina en xiringuitos de platja. Durant l’estiu, aquests establiment són una de les típiques rutes per a menjar alguna cosa a vora mar. Un tipus d’establiment molt associat a les tapes i elaboracions...
El xef del restaurant Sukomi de Tortosa, Hèctor Ribeiro, ha estat finalista de la primera edició del Concurs Nacional de Sushimans que s’ha celebrat a Madrid en el marc de l’esdeveniment organitzat per l’empresa Bafelgó Grup els dies 4 i 5 de...
Turisme nàutic, gastronomia i comerç van compartir protagonisme aquest cap de setmana a l’Ametlla de Mar. I és que la Cala va celebrar la Diada dels Fideus Rossejats i la Fira de la Mar. Un seguit d’activitats que també donaven el punt i final a les...
Dolç, salat i còctels. Aquests tres tipus de tapes es podran gaudir en la 12a edició de la Ruta del Tast de la Ràpita. Serà del 2 al 5; i del 9 al 12 de juny. Roger Martí.
Text: Roger Martí
Més de 27.000 tiquets de degustació venuts a la Fira Mescla tanquen la convocatòria d’aquesta mostra de cuina, paisatge i turisme que se celebra a Deltebre. Una xifra que pràcticament triplica les de l’edició de 2019, abans de la...