“Tres malalts del futbol” i un torneig que canvia la vida a molts jugadors de futbol base. Us estem parlant de la història del Mediterranean Internacional Cup, més conegut com a MIC Football.
Tal com comencen alguns acudits, la història d’aquest campionat comença amb un figuerenc, un vigatà i un bitemero; tres entrenadors que volien posar fi a les mancances en què es trobaven els jugadors de les categories més baixes.
Amb aquest objectiu va nàixer el MIC Football, un mundialet de futbol base per donar a conèixer aquells jugadors d’equips locals. Un campionat que es realitza a la Costa Brava, tot i que als seus inicis es duia a terme a les Illes Canàries.
El seu director bitemero, Juanjo Rovira, ha trepitjat avui l’estudi de 21 Ràdio i ens ha explicat les experiències viscudes al MIC.
Un campionat amb equips mixtos
Tot i la gran participació de jugadors, el MIC Sports ofereix també l’oportunitat a aquelles jugadores que es volen donar a conèixer. Els equips als campionats són mixtos i també existeix una categoria femenina.
La inclusivitat i el MIC Integra
El MIC també s’ha adaptat a les persones amb altres capacitats. Conegut com a MIC Integra. “És un dia màgic que la gent arriba contenta, però marxa de la mateixa manera més enllà del resultat”.